قبل از سفر به دبی بهتر است ابتدا با قوانین این کشور آشنا شوید تا در طول سفر با مشکل و دردسر مواجه نشوید. در دبی قوانین متفاوتی وجود دارد که شاید برای شما تعجب برانگیز باشد.
همین قوانین عجیب موجب شده که دبی یکی از امن ترین شهرهای جهان شناخته شود. مجازات، نقص کردن این قوانین عجیب، بسیار سختگیرانه است. اگر شما هم عجیب ترین قوانین دبی را نمی دانید در این مقاله با ما همراه باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پارک آبی دبی تنها کافیست به سایت دبی باما مراجعه فرمایید.
معرفی قوانین عجیب امارات
در این بخش می خواهیم چند نمونه از قوانین عجیب دبی را برایتان معرفی کنیم تا در سفر به مشکلی مواجه نشوید. مجازات بعضی از این جرایم شامل: جریمه، زندان، اخراج از کشور و…. می شود.
قانون اول: مرتکب جرایم اینترنتی با استفاده از وی پی ان
اگر با استفاده از وی پی ان و آدرس آی پی ناصحیح یا آدرس شخص دیگر جرمی مرتکب شوید و یا بخواهید جرمی را کشف کنید، مجرم شناخته می شوید و باید جریمه ی 500 هزار درهمی و یا 2 میلیون درهمی بپردازید.
قانون دوم: ناسزا نگویید
طبق ماده 373 قانون مجازات عمارات متحده عربی، ناسزا گفتن در ملاءعام و در انواع پیام رسان ها و واتس اپ جرم محسوب می شود.
استفاده از ناسزاهای رکیک و همچنین استفاده از ایموجی های قبیح، در شبکه های اجتماعی خلاف قانون سایبری دبی است و مجازات این عمل یک سال حبس و یا پرداخت جریمه ی 10هزار درهمی است.
حرکات و ژست های نامتعارف مثل نشان دادن انگشت میانی نیز جزو جرایم این کشور است که برای آن مجازات جریمه ی 250 هزار درهم، زندان و یا اخراج از کشور در نظر گرفته شده است.
قانون سوم: گوشی دیگران را نگاه نکنید
در شهر دبی نگاه کردن به گوشی دیگران در مترو و اماکن عمومی و یا هک کردن گوشی دیگران از هر طریقی و در کل تجاوز به حریم شخصی دیگران جرم محسوب می شود و مجرم به 6 ماه زندان و جریمه 100 هزار تا 500 هزار درهم محکوم می شود.
در سال 2016 در امارات خانمی از واتس اپ همسرش عکسی برای گوشی خودش می فرستد و همسرش را به داشتن رابطه نامشروع متهم کرد.
خانم به دلیل تجاوز به حریم شخصی مجرم شناخته شد و نه تنها 150 هزار درهم جریمه شد، بلکه از این کشور اخراج و تبعید شد. می توان گفت یکی از قوانین جالب دبی، نگاه نکردن به گوشی دیگران است.
قانون چهارم: خوردن و آشامیدن در وسایل حمل و نقل عمومی ممنوع
یکی دیگر از قوانین شهر دبی این است که، خوردن مواد غذایی و خوراکی و آشامیدن در تمام وسایل نقلیه ی عمومی و ایستگاه های آن مجاز نیست و نقض این قانون جریمه ای 100 درهمی به همراه دارد.
قانون پنجم: مواد غذایی خشخاشی ممنوع
حمل نان خشخاش و یا مواد مخدر و دانه های خشخاش جرم است و رعایت نکردن این قانون موجب مجازات سنگین و زندان می شود.
قانون ششم: قسم نخورید
قسم خوردن در اپلیکیشن های اجتماعی خلاف قوانین دبی است و شما مجرم می شوید. کشور امارات برای این جرم جریمه ای 250 هزار درهمی در نظر گرفته است.
قانون هفتم: خودروی کثیف
یکی از عجیب ترین قوانین در دبی، ممنوعیت تردد با ماشین های کثیف و خاکی در سطح شهر است و درصورت رعایت نکردن این قانون مشمول جریمه می شوید و مالکان خودرو به دلیل رعایت نکردن زیباسازی شهر 3 هزار درهم جریمه می شوند.
قانون هشتم: شستن خودرو در مکان نا مناسب
شستن خودرو در خانه توسط کارگر و نگهبان ممنوع است. این عمل باعث کثیف شدن خیابان و آلوده کردن فاضلاب می شود و برای محیط زیست مضر است. بهتر است شستن خودرو را به کارواش های مجهز موجود در پمپ بنزین ها و مراکز خرید بسپارید.
قانون نهم: ممنوعیت عکس گرفتن از حوادث و اشتراک گذاری آن
در دبی عکس گرفتن از حوادث مانند عکس گرفتن از ساختمان های نظامی و ساختمان های دولتی ممنوع است. حواستان باشد اگر در شهر دبی تصادفی در جاده و یا خیابان دیدید از آن عکس نگیرید.
همچنین عکس گرفتن از حوادث هوایی و اشتراک گذاری آن در فضای مجازی جرم محسوب می شود. بعد از ارتکاب این جرم 50000 تا 3 میلیون درهم جریمه می شوید و حتی ممکن است از این شهر دیپورت شوید.
قانون دهم: عکاسی از مردم دبی ممنوع
در سفر به دبی توجه داشته باشید شما فقط می توانید از خود و عزیزانتان عکس بگیرید و عکس گرفتن از شهروندان دبی ممنوع است.
در دبی حفظ حریم شخصی اهمیت زیادی دارد و اگر بدون رضایت از کسی عکس بگیرید و در فضای مجازی به اشتراک بگذارید، بر اساس قانون سایبری این کشور، 6 ماه حبس و 500 هزار درهم جریمه نقدی محکوم می شوید. البته اگر مهاجران و گردشگران مرتکب این جرم شوند از کشور امارات اخراج می شوند.
قانون یازدهم: شایعه پراکنی نکنید
در امارات شایعه پراکنی مخصوصا در فضای مجازی جرم محسوب می شود. در امارات با افرادی که با شایعه نظم عمومی را بر هم می زنند برخورد جدی و سختگیرانه ایی دارد. مجازات این جرم 3 سال زندان و پرداخت یک میلیون درهم جریمه است.
قانون دوازدهم: جمع آوری کمک های خیرخواهانه ممنوع
قبل از جمع آوری کمک های خیرخواهانه در این کشور باید از اداره امور فعالیت های خیرخواهانه اسلامی امارات (LACAD) تأیدیه دریافت کرد و اگر کسی بدون تأییدیه اقدام به جمع آوری صدقه و کمک های داوطلبانه کند با به عنوان مجرم برخورد میشود و مجازات آن جریمه ای بین 250 هزار درهم تا 500 هزار درهم است و در بعضی مواقع منجر به اخراج مجرم می شود.
بررسی عجیب ترین قوانین در دبی
در این مقاله 12 مورد از قوانین عجیب دبی را برایتان نام برده ایم.اگر شما هم قصد سفر به این کشور را دارید حتما این قوانین را به یاد داشته باشید و آن ها را رعایت کنید تا با مشکلی مواجه نشوید.
برای آنکه سفری خاطره انگیز و مقرون به صرفه ایی داشته باشید، می توانید قیمت تفریحات دبی را از سایت دبی باما مشاهده نمایید و خرید خود را انجام دهید.